Deprecated: Function split() is deprecated in /home/dana/domains/kuchnia.com.pl/public_html/templates/madeyourweb/index.php on line 3
RAVIGOTTE
Menu Content/Inhalt
RAVIGOTTE PDF Drukuj Email
Wpisany przez Dana   
środa, 05 września 2007 13:00
1 majonezu, 250 g świeżego szpinaku, musztarda, sól, cukier, sok z cytryny
Szpinak starannie opłukać w dużej ilości wody, przebrać, grube łodyżki odrzucić. Zalać osoloną, wrzącą woda, ugotować bez przykrycia, odcedzić, bardzo drobno posiekać lub przetrzeć przez sito.
Majonez wymieszać ze szpinakiem, przyprawić do smaku solą, cukrem, musztardą i sokiem z cytryny.
wg KUCHNI POLSKIEJ pod red. dr St. Bergera
 


Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information