Deprecated: Function split() is deprecated in /home/dana/domains/kuchnia.com.pl/public_html/templates/madeyourweb/index.php on line 3
POLĘDWICA NA WINOBRANIE
Menu Content/Inhalt
POLĘDWICA NA WINOBRANIE PDF Drukuj Email
Wpisany przez Dana   
czwartek, 06 września 2007 21:56

Ładny kawałek polędwicy wołowej, zielony pieprz, łyżka masła, smalec do smażenia, sól
Polędwicę posmarować masłem, ułożyć w brytfance i wstawić do bardzo gorącego piekarnika na 40-45 minut (licząc ok. 15 minut na każde 1/2 kg mięsa). W trakcie pieczenia mięso obracać i polewać sosem. Pod koniec pieczenia oprószyć solą i grubo utłuczonym zielonym pieprzem. Znakomicie smakuje pieczona np. z faszerowaną kurą.

wg  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
 


Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information