Menu Content/Inhalt
CHŁODNIK DLA MAGDY PDF Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
poniedziałek, 22 stycznia 2007 13:44

1/2 l śmietany, 1 l kwasu chlebowego, 1 łyżka ostrej musztardy, pęczek koperku, pęczek rzodkiewki, pęczek szczypiorku, 1 duży ogórek, 25 dkg szynki, sól, cukier
Śmietanę zmiksować z musztardą i kwasem chlebowym. Szczypiorek i koperek posiekać, ogórek i rzodkiewki pokroić w plasterki. Szynkę pokroić w małą kostkę. Wymieszać wszystkie składniki, doprawić solą, cukrem, ewentualnie sokiem z cytryny. Mocno ochłodzić. Podawać z razowcem posmarowanym masłem czosnkowym.
Przepis własny
Poprawiony: wtorek, 30 stycznia 2007 20:44
 


Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information