MLEKO MIGDAŁOWE Drukuj
Wpisany przez Administrator   
poniedziałek, 10 września 2007 18:22
Proporcje na 2 porcje
20 g migdałów, 400 ml pełnotłustego mleka, 1 łyżka miodu, 1-2 krople aromatu migdałowego
Migdały zalać wrzątkiem i zdjąć skórkę. Na mocno rozgrzanej, suchej patelni zrumienić lekko migdały, cały czas mieszając, po czym drobno zemleć. Zmieszać mleko z miodem, dodać migdały i aromat, wszystko dokładnie wymieszać. Podawać ze słomkami.
wg Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
 

Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information