PASTA DO CHLEBA - KOLOROWA Drukuj
Wpisany przez Dana   
poniedziałek, 19 marca 2007 09:54

30 dag żółtego sera, 10 dag chudej wędliny, 2 jaja ugotowane na twardo, ogórek konserwowy, kilka rzodkiewek, pół strąka papryki konserwowej, łyżka posiekanych kiełków pszenicy, 2 ząbki czosnku, majonez, sól, pieprz
Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach. Wędlinę drobno posiekać, jaja pokroić i rozetrzeć widelcem. Ogórek, rzodkiewki i paprykę drobniutko pokroić. Wszystkie składniki starannie wymieszać lub zmiksować, dodać przyprawy, roztarty czosnek i tyle majonezu, by pasta miała odpowiednią konsystencję. Kanapki ozdobić ogórkiem i rzodkiewką.


 

Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information