PASTA RYBNA Z PAPRYKĄ Drukuj
Wpisany przez Dana   
czwartek, 06 września 2007 19:53
Puszka ryby w oleju, mała cebula, po pół strąka żółtej i czerwonej papryki, kilka rzodkiewek, łyżeczka posiekanej natki pietruszki
Rybę przełożyć do miski i rozgnieść widelcem. Cebulę, paprykę oraz rzodkiewki oczyścić, pokroić w kostkę, wymieszać z rybą, pietruszką i przyprawić do smaku. Podawać do bagietki.
 

Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information