KOPERKOWO-MAJONEZOWY Drukuj
Wpisany przez Dana   
środa, 05 września 2007 13:08
1/2 szklanki majonezu, 1 szklanka jogurtu naturalnego, 2 pęczki koperku, sól
Koperek starannie opłukać, osączyć, posiekać (powinno być 3 kopiaste łyżki). Majonez wymieszać z jogurtem, dodać koperek, doprawić do smaku solą.
Doskonały do śledzi w oleju, a także jako maczanka do surowych warzyw.
Przepis własny
 

Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information