KURCZAK W MUSZTARDZIE DIJON Drukuj
Wpisany przez Administrator   
poniedziałek, 10 września 2007 20:53
6 piersi z kurczaka, bez skóry i kości, 3 łyżki masła, 180ml majonezu, 3 łyżki musztardy Dijon, 25g sera parmezan, 35g przyprawionej tartej bułki
Kurczaka umyć i wysuszyć. Masło rozgrzać, kurczaka smażyć, aż będzie dobrze upieczony w środku; czas smażenia zależy od grubości fileta. Ułożyć na blasze do pieczenia, piekarnik rozgrzać do 200C. Majonez, musztardę i ser wymieszać, rozsmarować grubą warstwą po filetach. Posypać tartą bułką i piec przez 10 min, aż nabiorą złotobrązowego koloru.
wg Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. - z sieci
 

Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information