KRUSZON Z JABŁKAMI I KIWI Drukuj
Wpisany przez Administrator   
poniedziałek, 10 września 2007 18:10
Proporcje na ok. 10 szklaneczek
6 owoców kiwi, duże winne jabłka, 2-3 łyżki soku z cytryny, 2,5 l lekkiego wina jabłokwego, 1/8 l dobrego winiaku, 1 butelka szampana
woda mineralna

Kiwi oraz jabłka obrać, pokroić w plastry lub kosteczki. Zalać sokiem z cytryny, winiakiem i winem jabłkowym. Odstawić na 4 godziny do przemacerowania. Dopełnić dobrze schłodzonym szampanem i (lub) wodą mineralną.
 

Na tej stronie internetowej używamy plików cookies. Ustawienia tych plików mogą Państwo zmienić w opcjach swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce Cookies.Aby dowiedzieć się więcej na temat plików cookie jakie używamy oraz jak je usunąć, zobacz naszą politykę prywatnosci.

Akceptuję ciasteczka z tej witryny.

EU Cookie Directive Module Information